En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, otomatik kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

2023 seneı itibarıyla, 3 kattan daha mualla olan hep binalarında yangın merdiveni bulunması mecburi hale gelmektedir. Hassaten, bu binaların yangın merdiveni sistemleri derneşik olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Bir binada yahut çatı sulpnda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilişik-3/B ve Devam-3/C’de belirtilen sürelere şayan olması mecburidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak bayağıda durum meydan illere görev vermekteyiz.

Yangın Kapısı allıkırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin nite çallıkıştığını, avantajlarını ve ne bu merdivenleri yeğleme etmeniz icap ettiğini ilimlı Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde ele alacağız.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor dâhilindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan yapılarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabil faktörlere rabıtlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha faik bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Bina dışı yangın merdivenleri, ekseriya binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği peylemek dâhilin inceden inceye tasarlanır.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) asliye amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, tül vs. kabil durumlarda Yangın Kapısı bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların gayrı katlara intikalini karışmak veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın Yangın Kapısı kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel vaziyet anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine gerelti evet.

Report this wiki page